Vocea întregului sector de
upstream din România

Amromco Energy

Amromco Energy reprezintă cel mai vechi și cel mai mare producător independent de petrol și gaze din Romania, activând încă din anul 2002. Compania are o reputație solidă în România, reușind în ultimii 10 ani să aducă în fază de producție mult mai multe terenuri decât orice alt operator independent de la noi.

amromco1

Zacamintele de productie sunt localizate in diverse bazine geologice, incluzand zone din bazinele Panonic si Transilvania, Depresiunea Getica, Plaforma Moesica si Promontoriul Nord-Dobrogean.

Amromco Energy este o companie cu certa expertiza tehnica si diferitele sale departamente joaca un rol vital in furnizarea de plus valoare. Angajamentele catre guvernul gazda si partenerii de afaceri necesita dezvoltarea si aplicarea de solutii practice de catre profesionistii cu experienta intr-o varietate larga de discipline. Amromco Energy isi desfasoara activitatea asigurand cel mai mic impact posibil asupra mediului. In mod similar, sanatatea si siguranta, atat a angajatilor cat si a comunitatilor locale, sunt de importanta primara pentru Amromco Energy.

Amromco Energy este operator pentru toate zacamintele in care detine cote de participare. Managementul activitatilor de productie este miezul expertizei detinuta de catre Amromco Energy. Compania are o experienta vasta in activitati de productie titei si gaze din zacaminte onshore si opereaza intr-o varietate de medii geografice. Amromco Energy opereaza cateva zacaminte mature, detinute anterior de companii majore, si niciodata nu a esuat in a creste nivelul de productie si rezervele, prelungind astfel durata de productie a acestor zacaminte.

Amromco Energy își axează activitatea pe exploatarea zăcămintelor mature, prin aplicarea tehnologiei de ultimă generație. Pentru atingerea acestui obiectiv, compania solicită din partea fiecărei divizii Amromco excelență operațională, obținută prin utilizarea expertizei tehnice și comerciale a managerilor săi. Modelul său de business vertical duce la avantaje privind eficiența costurilor și un mai mare control asupra procesului de producție. Aptitudinile interne ale Amromco Energy variaza de la explorarea timpurie la exploatarea tertiara (tehnici de crestere a factorului de recuperare) si pana la activitati de comercializare titei si gaze naturale.

Amromco Energy este pe deplin autorizata sa opereze facilitati de suprafata pentru tratarea titeiului si a gazelor naturale, linii de amestec/comercializare, sa dezvolte management complet de proiect pentru constructia de facilitati noi de productie, inclusiv pregatirea operatorilor de productie, pentru pre-punerea/punerea in functiune a facilitatilor nou construite si sa asigure deasemenea toate serviciile de mentenanta preventiva necesare pentru intreaga gama de facilitati de productie titei si gaze naturale, linii de amestec, conducte de comercializare, puncte de transfer al custodiei in operare la comercializarea titeiului si a gazelor naturale.

Amromco Energy angajeaza forta de munca locala pentru desfasurarea aproape in intregime a activitatii sale: dintr-un total de 180 de angajati, doar 4 sunt expatriati.

Compania opereaza in prezent 21 de concesiuni de productie pe intreg cuprinsul tarii, 10 dintre ele sunt detinute in proportie de 100% si 11 fac parte dintr-un proiect de asociere cu Romgaz si sunt detinute in proportie de 50%.

Amromco este de părere că întărirea relațiilor cu angajații săi din România duce la luarea unor decizii mai informate, iar expertiza locală oferă o eficiență sporită în ceea ce privește rezultatul operațional și, în ultimă instanță, profitul acționarilor. 

amromco

Amromco Energy este sprijinita financiar de catre Mercuria Energy (www.mercuria.com), una dintre cele mai mari companii globale de Energie si Comert, ca unic actionar.

Fiind o companie implicata exclusiv in proiecte din sectorul upstream, Amromco Energy este un decident rapid. Natura privata a companiei, cu o structura de management de sprijin, favorizeaza un proces rapid de aprobare a oricarei decizii investitionale. Acest lucru poate face diferenta in materializarea unui proiect si ii permite lui Amromco Energy sa progreseze rapid si prudent cu un grad mare de flexibilitate.

Amromco intenționează să își folosească puterea financiară și operațională pentru a finanța și implementa creștere organică si in-organica atât în România, cât și în Europa Centrală și de Est.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.amromco.com

 

Contact:

Amromco Energy
str. Ghoerghe Grigore Cantacuzino nr. 348, constructie C 25 – Pavilion administrativ, cod postal 100301, Ploiesti, jud. Prahova, Romania
Tel: +40 244-512-361
Fax: +40 244-512-373
Biroul din Bucuresti:
Bd. Primaverii nr. 19-21, et. 1, ap. A11, Sector 1, Bucuresti – 011972, Romania
Web:
www.amromco.com

STIRI INTERNATIONALE

UK: Angus Energy...

Angus Energy has announced that, in respect of its conditional acquisition of a 51 percent interest in the Saltfleetby gas field, it has been...

Iraq: Gazprom Neft...

Gazprom Neft subsidiary Gazpromneft-Badra has now produced 13.5 million tonnes - or 100 million barrels - of oil at the Badra field in the five...

Azerbaijan: Petrofac...

Petrofac, in a joint venture with SOCAR, has secured an Engineering and Technical Services contract to support Total and SOCAR’s Exploration &...
STIRI LOCALE

Iorgulescu, AFM:...

Programul pentru instalarea panourilor fotovoltaice de către prosumatori ar putea demara în...

Programul de iarnă:...

Guvernului României a aprobat luni Programul de iarnă în domeniul energetic, care vizează o...

Hidroelectrica a...

Hidroelectrica a plătit, în ultimii șapte ani, taxe pe apa uzinată în valoare de aprope jumătate...
COTATII OIL & GAS