Vocea întregului sector de
upstream din România

Comitetul director, Biografii

Comitetul director este autoritatea executivă a Asociației, care asigură aplicarea deciziilor luate de Adunarea Generală.

Comitetul de management este numit pentru un mandat de un an și este alcătuit din cinci membri executivi.

Începând cu 15 Noiembrie 2018, comitetul director al Asociației este alcătuit din următoarele persoane:

1. Saniya Melnicenco, în calitate de președinte

2. Mark Wagley, membru în consiliul director

3. Norbert Groeschner, membru al comitetului director

4. Michel Louboutin, membru al comitetului director

5. Harald Kraft, membru al comitetului director

 

imagineSaniya Melnicenco,  Preşedintele ROPEPCA, este Director al Departamentului Juridic şi Afaceri Corporative din cadrul companiei NIS PETROL. Din această poziţie, coordonează din anul 2012 toate activităţile şi aspectele juridice şi de reglementare pentru sectoarele Upstream şi Downstream, cât şi departamentul energetic al sucursalei NIS j.s.c. Novi Sad în România. Saniya este licenţiată în drept (LLB), specializarea Drept Civil şi Drept Internaţional. Deţine o experienţă vastă în gestionarea unei game diverse de provocări de natură juridică, experinţă construită de-a lungul anilor în sectoarele: petrolier, IT şi construcţii. În anul 2017, a absolvit programul Executive education al INSEAD, una dintre cele mai importante şcoli de afaceri de la nivel global. Este membră în „Asociaţia Negociatorilor Petrolieri Internaţional” (AIPN) şi un membru activ în cadrul Comitetului juridic al Asociaţiei. 

imagineMark Wagley este Vicepreședinte și Director General al Hunt Oil Company România și este responsabil pentru operatiile companiei Hunt Oil in toată zona Europei de Est precum și Fostul Președinte al Asociației ROPEPCA. Mark a fost alături de Hunt de 26 de ani și, înainte de a se alătura echipei Hunt România, a activat pentru diverse asociații din America de Nord localizate în Texas, Louisiana, Ohio, Virginia de Vest și Pennsylvania. Anterior, Mark a petrecut peste un deceniu în Republica Yemen supraveghind operațiunile de producție Hunt. Mark a fost responsabil pentru elaborarea planurilor de implicare a stakeholderilor în Marcellus și Utica - devenit un standard pentru Hunt. Mark a extins și adaptat aceste planuri pentru specificul României și conduce modelul Corporate și Social Responsabilitatea pentru industrie. Mark a primit diploma în Tehnologia Petrolului de la Colegiul Oil and Gas din Tyler, Texas și deține peste 35 de ani de experiență în industria de petrol și gaze. 

imagineNorbert Groeschner este directorul pentru parteneriate și active internaționale pentru OMV Petrom.El și-a început misiunea pentru OMV Petrom în 2015. Norbert a fost cu OMV Upstream de peste 15 ani.Înainte de a lucra pentru OMV Petrom, a lucrat ca Director General în Tunisia, Yemen, Algeria și Madagascar.Norbert și-a început cariera în Germania cu Preussag Energie GmbH;el a lucrat pentru ei în mai multe roluri tehnice și manageriale timp de 13 ani.Norbert a obținut diploma de licență în ingineria petrolului de la Universitatea Tehnică din Clausthal-Zellerfeld, Germania și aduce cu el peste 25 de ani de experiență în industria de petrol și gaze.

 

imagineMichel Louboutin are 37 de ani de experienta internationala in domeniul Petrol si Gaz. Michel a petrecut ultimele 24 de ani în Schlumberger. Sunt o vastă experiență în producție, dezvoltare și administrare a câmpurilor mature. A administrat două mari proiecte integrate de îmbunătățire a producției în Norvegia și Venezuela pentru compania Shell și sa distins prin inițierea și administrarea unuia dintre cele mai mari și mai reușite contracte de îmbunătățire a producției din România în 2003, cel dintre Schlumberger și Romgaz, cu cu privire la câmpul de gaze Laslăul Mare. Michel a lucrat 13 ani în România și cunoaște bine legile și reglementările locale, având experiență în lucrul cu autoritățile române și cu alte companii petroliere și gaze. A fost ales Petrolistul Anului 2011 de Clubul Petroliștilor România și a fost președinte al ROPEPCA între anii 2015 și 2016. Michel deține o diplomă de master în Inginerie Petroliera de la universitatea Herriot Watt din Edinburgh, Master în Management de Proiect.

 

imagineHarald Kraft are o experiență cumulată de aproape 40 de ani în industria petrolieră, atât în Upstream, cât și în Midstream și Downstream. Harald este licențiat cu diploma și un doctorat în Inginerie Petroliera de la Universitatea Clausthal-Zellerfeld din Germania. După s-a alăturat  Wintershall AG Germania a lucrat ca inginer în cadrul departamentului de zăcământ, operațiuni domestice și internaționale și ca șef al grupului de proiecte noi. La WINGAS Germania a detinut pozitia sef de departament logistică. In Romania din 1997, Harald a deținut funcția de Managing Director WIROM / Wintershall Romania timp de 8 ani, după care a fost Director al Diviziei Gaze Naturale a OMV Petrom timp de 10 ani, iar în prezent este Country Manager al Stratum Energy Romania. Harald a fost Presedintele ROPEPCA in perioada 2017-2018.

STIRI INTERNATIONALE

Sierra Leone reopens...

Sierra Leone has reopened its fourth licensing round following the conclusion of a six-month industry consultation that was designed to collate...

Norway's production...

Preliminary production figures for April 2019 show an average daily production of 1,729,000 barrels of oil, NGL and condensate, which is a decrease...

GoM: TGS and...

TGS and Schlumberger have announced a strategic collaboration for multiclient ocean-bottom node projects in the deepwater U.S. Gulf of Mexico.
STIRI LOCALE

Turcia insistă asupra...

Tensiunile formate în jurul resurselor energetice din estul Mediteranei au crescut drastic după...

China investește în...

Cuba a început să investească în energie regenerabilă în 2014 și își intensifică eforturile...

Germania: Ministrul...

Ministrul german de Mediu, Svenja Schulze, a declarat că această țară ar trebui să ia în mod...
COTATII OIL & GAS