Vocea întregului sector de
upstream din România

SEE Upstream 2018

imagineCu o istorie de 10 ani pe piață, SEE UPSTREAM oferă un eveniment național și regional de petrol și gaze care reunește profesioniști cu putere de cumpărare reală, permițând desfășurarea afacerilor la fața locului la eveniment.

SEE UPSTREAM 2018 este locul unde se intalnesc manageri din industria petrolieră din Romania si din regiunile ECE si ESE, experti internationali si romani, oficiali din organisme guvernamentale de reglementare, consultanti si diverși oameni de afaceri din industrie pentru a impartasi idei si dezbate solutii tehnice avansate stiintifice si durabile pentru sectorul energetic .

Această întâlnire unică upstream a intereselor corporatiste și guvernamentale se concentrează asupra aspectelor critice ale industriei de explorare, cu accent pe strategiile companiei, aspectele tehnologice, comerciale și de dezvoltare a afacerilor, precum și explorarea și dezvoltarea de oportunități și oportunități pentru companiile petroliere din Europa de Sud-Est și regiunea Mării Negre .

Benchmark: evenimentul va oferi o perspectivă asupra potențialului ESE și a regiunii Mării Negre prin prezentarea celor mai bune exemple de dezvoltare petrolieră.

Exclusiv: Conferința va aduce la un loc liderii executivi din industrie și va facilita dezvoltarea afacerilor.

Expertiză: Conferința va reuni oamenii de nivel înalt pentru cele mai recente viziuni în explorare și producție și oportunități de investiții.

Unirea întregului lanț de valori: Vom aduce impreună autoritățile de reglementare, factorii de decizie politică, NOC, IOC, operatori independenți, companii de servicii, furnizori de tehnologie, consultanți și finanțatori, pentru a face afaceri și pentru a modela viitorul pieței.

Puteți descărca kitul evenimentului aici.

ROPEPCA susține acest eveniment și va fi reprezentată în cadrul conferinței de către președintele său, Harald Kraft, în calitate de vorbitor.

STIRI INTERNATIONALE

US: Lime Rock...

Lime Rock Resources has signed a definitive agreement to acquire oil and natural gas properties in Cleveland and McClain Counties, Oklahoma from BP...

Mozambique: Anadarko...

Anadarko Petroleum and the co-venturers in Mozambique's Offshore Area 1, have announced a Final Investment Decision (FID) on the Anadarko-led Area...

PTTEP acquires Partex...

PTT Exploration and Production (PTTEP) has announced the acquisition of Partex Holding for approx. USD 622 million, enabling the company to be part...
STIRI LOCALE

Capacitatea de energie...

Capacitatea americană a energiei regenerabile a depășit pentru prima dată cărbunele. Conform...

Papa Francisc: Prețul...

Papa Francisc a declarat vineri că prețurile pentru certificatele de carbon, folosite de multe...

VW va produce baterii...

Producătorul german de automobile VW a achiziționat o participație de 20% în cadrul...
COTATII OIL & GAS