Vocea întregului sector de
upstream din România

SEE Upstream 2018

imagineCu o istorie de 10 ani pe piață, SEE UPSTREAM oferă un eveniment național și regional de petrol și gaze care reunește profesioniști cu putere de cumpărare reală, permițând desfășurarea afacerilor la fața locului la eveniment.

SEE UPSTREAM 2018 este locul unde se intalnesc manageri din industria petrolieră din Romania si din regiunile ECE si ESE, experti internationali si romani, oficiali din organisme guvernamentale de reglementare, consultanti si diverși oameni de afaceri din industrie pentru a impartasi idei si dezbate solutii tehnice avansate stiintifice si durabile pentru sectorul energetic .

Această întâlnire unică upstream a intereselor corporatiste și guvernamentale se concentrează asupra aspectelor critice ale industriei de explorare, cu accent pe strategiile companiei, aspectele tehnologice, comerciale și de dezvoltare a afacerilor, precum și explorarea și dezvoltarea de oportunități și oportunități pentru companiile petroliere din Europa de Sud-Est și regiunea Mării Negre .

Benchmark: evenimentul va oferi o perspectivă asupra potențialului ESE și a regiunii Mării Negre prin prezentarea celor mai bune exemple de dezvoltare petrolieră.

Exclusiv: Conferința va aduce la un loc liderii executivi din industrie și va facilita dezvoltarea afacerilor.

Expertiză: Conferința va reuni oamenii de nivel înalt pentru cele mai recente viziuni în explorare și producție și oportunități de investiții.

Unirea întregului lanț de valori: Vom aduce impreună autoritățile de reglementare, factorii de decizie politică, NOC, IOC, operatori independenți, companii de servicii, furnizori de tehnologie, consultanți și finanțatori, pentru a face afaceri și pentru a modela viitorul pieței.

Puteți descărca kitul evenimentului aici.

ROPEPCA susține acest eveniment și va fi reprezentată în cadrul conferinței de către președintele său, Harald Kraft, în calitate de vorbitor.

STIRI INTERNATIONALE

Colombia: Gran Tierra...

Gran Tierra Energy has entered into agreements with private companies to acquire interests in the Suroriente Block, Putumayo-8 Block and Llanos-5...

Significant growth...

The merged company of Wintershall and DEA is seeking to increase its average daily production of about 575,000 barrels of oil equivalent (pro-forma...

US: QEP Resources...

QEP Resources has commenced a comprehensive review of strategic alternatives to maximize shareholder value, which could result in a merger or sale...
STIRI LOCALE

3 abordări pentru...

Într-o economie bazată pe prețuri, clădirile vechi tind să devină încă și mai vechi, în timp ce...

Mihai Toder-Pasti,...

Viitorii prosumatori vor avea răspunsuri la toate întrebările posibile. În perioada următoare,...

RADET intră în...

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) intră în faliment, compania nou...
COTATII OIL & GAS